Angol nyelvtanfolyam

A kommunikációs tréning 50 órás, 5hetes, heti 2×5 órás kurzus 3 különböző szinten. Olyan hallgatóknak javasoljuk, akik a nyelvtannal már tisztában vannak és szeretnének jól beszélni, külföldre készülnek vagy a nyelvvizsgájukhoz már csak a szóbeli rész hiányzik.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Nemet nyelvtanfolyam

Egy-két német nyelvtanfolyam és megnyílnak előtted a jól fizető munkalehetőségek Ausztriában, Németországban és a német nyelvtudásoddal a hazai cégeknél is nagyobb eséllyel találod meg álmaid munkahelyét.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Francia nyelvtanfolyam

Francia nyelvtanfolyamainkon hat különböző szinten, négy különböző beosztásban, tanfolyam típusonként többféle időpontban ismerkedhetsz a francia nyelv alapjaival vagy fejlesztheted tovább nyelvtudásod.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Olasz nyelvtanfolyam

Válaszd az olasz nyelvtanfolyamot, ha érdekel az talján kultúra, ha a latin nyelvek szerelmese vagy és ha többet szeretnél tudni erről a csodás országról. Olasz tanfolyamaink 6 különböző szinten kéthetente indulnak.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

spanyol nyelvtanfolyam

Gyere el hozzánk spanyol nyelvtanfolyamra és ismerkedj meg ezzel a gyönyörű, dallamos, milliók által beszélt világnyelvvel! Spanyol nyelvtanfolyamaink különböző szinteken folyamatosan indulnak.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Online tanfolyamaink INTENZITÁS SZERINT:

Szuperintenziv nyelvtanfolyam

Ez egy 100 órás, 4 hetes, heti 5×5 órás kurzus hétfőtől péntekig 6 különböző szinten. Azoknak ajánljuk, akik a legrövidebb időn belül szeretnének biztos eredményeket elérni és akár napi több órát tudnak a nyelvtanulásra szánni. Mi úgy gondoljuk, ez a leghatékonyabb tanfolyam típus a nyelvoktatás piacán, hiszen ezzel a beosztással teljesen kezdő szintről indulva egy hallgató 4 hónap alatt akár már középfokú nyelvvizsgát is tehet.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

intenziv nyelvtanfolyam

Ez egy 100 órás ,10hetes, heti 2×5 órás kurzus, 6 különböző szinten. Azoknak ajánljuk, akik nem akarnak évekig nyelvet tanulni, de nincs idejük, hogy minden nap foglalkozni a nyelvtanulással de egy éven belül biztos eredményeket szeretnének elérni, vagy akár nyelvvizsgát tenni. Úgy látjuk, az intenzív nyelvtanfolyam az egyik kedvenc tanfolyam típus hallgatóink körében, hiszen munka és egyéb elfoglaltság mellett kivitelezhető a nyelvtanulás, így heti 10 órával könnyen fejleszthető mind a nyelvtani mind a kommunikációs készség.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Hetvegi tanfolyam

50 órás 10hetes, heti 1×5 órás kurzus 12 különböző szinten. A hétvégi tanfolyamot javasoljuk mindazoknak, akik a zsúfolt hétköznapok mellett csak hétvégén tudnak időt szakítani a nyelvtanulásra. Úgy tapasztaljuk, ez egy bárki számára könnyedén követhető tempójú tanfolyam és a beosztásnak köszönhetően a hallgatóknak bőven jut ideje az órákra való felkészülésre, és a gyakorlásra is.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!