Miért mi?

Ezért válassz bennünket:

A belváros szívében 18 éve töretlen lendülettel szervezünk és indítunk nyelvtanfolyamokat.

Hiszünk abban, hogy egy elégedett ügyfél más ügyfeleknek is ajánlani fog minket. Ezért munkatársaink mindent megtesznek, hogy a kiszolgálás során Ön maximálisan elégedett lehessen, és a beiratkozás, valamint a tanfolyam végeztével másoknak is ajánljon minket.

Gondolkodásunk teljes mértékben vevőközpontú. Nálunk első az ügyfél, minden hallgatónkat úgy kezeljük, hogy szeretnénk, ha legközelebb is visszatérne hozzánk. Ha probléma merül fel, megpróbáljuk minél előbb megoldani, mert a hallgató problémája a mi problémánk is. Sokan mondták már: bárcsak több ilyen nyelviskola lenne itthon. Mi örülünk ennek, de mindig arra törekszünk, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek.

Nem nehéz minket elérni. Telefonjaink, ha nem tudja a kollégánk felvenni, általában átirányításra kerülnek más ügyfélszolgálatosunkhoz. Ha esetleg mégsem tudna minket elérni telefonon, mert ügyfélfogadási időn kívül tud csak érdeklődni, az info@peregrinus.hu email címre nyugodtan küldje el levelét, és munkatársunk 24 órán belül válaszol minden levélre. Munkaidőn túl az információkhoz való hozzáférésünk bizonyos esetekben korlátozott lehet (pl. hétvégén, amikor nem dolgozunk).

Irodánk központi helyen található (1073 Budapest, Erzsébet krt. 13 1/6), könnyen megközelíthető gyalogosan tömegközlekedéssel és autóval is.

Magas szintű háttérrel, korszerű infrastruktúrával elégítjük ki az ügyféligényeket, mely hatékonyabb ismeretszerzést biztosítanak hallgatóinknak.

Hallgatóink sorsát figyelemmel kísérjük, hiszen nem csak ügyfélként tekintünk a hozzánk beiratkozókra, hanem mint emberek is fontosak számunkra.

Áraink piacképesek, a fizetési feltételeinket igyekszünk az ügyfél igényeihez igazítani annak érdekében, hogy hallgatóink kompetencia fejlesztése ne elsősorban anyagi kérdés legyen. Családias hangulatú óráinkon a nyelvtanulás könnyű és szórakoztató.

Családias hangulatú óráinkon a nyelvtanulás könnyű és szórakoztató.

A világ megnyílik előtted!- Peregrinus Nyelviskola

Legközelebbi tanfolyamkezdési időpontok:
2015. március 9., 23.,
2015. április 13., 27.

Jelentkezz online itt:

Név (kötelező):

Email cím (kötelező):

Telefonszám (kötelező):

Válassz nyelvet (kötelező):

Válassz szintet (kötelező):

Mikor szeretnél kezdeni? Válassz időpontot (kötelező):

Válassz intenzitást (kötelező):

Hogyan találtál ránk? (kötelező):

Itt üzenhetsz nekünk, ha szeretnél: