Kérdéseid vannak? Reméljük itt megtalálod a választ!

Iskolánkban angol, német, francia, olasz és spanyol nyelvoktatás folyik
A beiratkozás nyitvatartási időben bármikor megtörténhet, a kiválasztott tanfolyamindítást megelőzően legkésőbb 3 nappal.
Hétfőtől péntekig 10:00-től 18:00 óráig várunk szeretettel!
Négy féle csoport közül választhatsz, szabadidődtől függően.
Van szuperintenzív nyelvtanfolyamunk (5×5óra), mely 4 hetes és 100órát foglal magában, intenzív tanfolyamunkon (2×4óra) ugyanezt az óraszámot 12hét alatt tudod átvenni, a hagyományos tanfolyam (2×3) egy 16 hetes kurzus, valamint hétvégi tanfolyamunk (szombatonként 1×5óra) mely 10 hetes, viszont csak a tananyag feléig juttat el a kurzus.

Minden szinten más eredményt ad az elvégzett kurzus. Teljesen kezdő tanfolyam után egy A1-es szinttel fogsz rendelkezni. Középhaladó tanfolyammal egy A2-es szint érthető el, itt tehető az alapfokú nyelvvizsga. Haladó tanfolyammal B1-es szintet ér el a hallgató, utána pedig már a B2-es nyelvvizsga előkészítő kurzus következik, mellyel egy középfokú szintet ér el a hallgató.

Központi irodánk a 7. kerület Rákóczi út 28. szám alatt található. 33-as kapucsengő, 1/6.
Helyszíneink a Blaha Lujza térnél, illetve a Keleti pályaudvar és az Astoria között helyezkednek el.

Természetesen igen. Van délelőtti és délutáni tanfolyamunk is, melyek segítségével meg tudjuk találni a Neked megfelelő tanfolyamot.
Iskolánkban kisebb, 6-12 főig terjedő csoportokban tanulnak hallgatóink.
A tankönyvet külön kell megvásárolni. Ha előre jelzik vásárlási szándékukat a hallgatók, mi is meg tudjuk rendelni, és nálunk is meg lehet vásárolni.
Oktatóink vagy csoporttársak egymás közt meg szoktak adni mindig az első órán elérhetőséget, általában email címet, és ott lehet érdeklődni a lemaradásról, illetve minden óra ismétléssel kezdődik, ott be lehet pótolni a lemaradást.
20% a megengedett hiányzás, ezen százalék felett nem tudunk oklevelet kiállítani.
Szintfelmérő teszt megírására nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés nélkül bármikor lehetősége van a hallgatónak és teljesen ingyenes. Nagyjából egy 15-20 percet vesz igénybe, és rögtön ki is javítjuk a helyszínen, utána bővebb tájékoztatást tudunk nyújtani, hogy a teszt alapján melyik szintre lenne érdemes mennie.
Ajánlott, de nem muszáj. Ha a hallgató mégsem arra a szintre jelentkezik, amit a nálunk kitöltött szintfelmérő eredményez, tanfolyam közben nincs lehetőség szintet váltani.
Ügyfélszolgálatunkon készpénzes befizetésre van lehetőség
Ez esetben halasztani tud a hallgató írásban, így a le nem járt órákat 1 éven belül fel tudja használni bármilyen nyelvű szintű és intenzitású tanfolyamra. A halasztásnak egyszeri 10.000Ft-os költsége van. Amennyiben egészségügyi okok miatt történik a halasztás orvosi igazolás ellenében díjtalan.

Egyéni oktatást is vállal iskolánk.

45 perces tanórákon van lehetőség részt venni, ennek díját a www.peregrinus-nyelviskola.hu oldalon találják. Abban az esetben kezd el iskolánk egyéni oktatást szervezni, amint vásárolt nálunk a hallgató minimum 1 kupont, illetve időpontot is egyeztettünk, mi ennek megfelelően kezdjük meg az oktató szervezést.

Nálunk általános nyelvvizsga felkészítés folyik. Oktatóink mindig megkérdezik a nyelvvizsga felkészítő szinteken az igényeket, ki melyik típusú vizsgára szeretne menni, és ennek megfelelően állítja össze az óra anyagát, illetve készíti össze az órára vagy otthonra kiadott feladatokat.
Előregisztrálni mindkét esetben lehet, de a jelentkezés véglegesítéséhez mindenképp be kell fáradni hozzánk az irodába, hogy a szerződést meg tudjuk kötni, illetve az előleget jóvá tudjuk neked írni.

A világ megnyílik előtted!- Peregrinus Nyelviskola

Legközelebb a következő időpontokban indulnak tanfolyamaink:

  • 2016. május 23., 28., június 6., 20., július 4., 18., augusztus 1., 15.